duminică, 23 noiembrie 2008

Chestiuni minimale in promovarea unui site

Promovarea site-urilor a devenit deja o problema complexa si inca este in plina amploare. Tehnicile de promovare sunt dintre cele mai diverse si necesita timpsi rabdare pentru a se vedea efectele.
Iata mai jos cativa pasi obligatorii pentru promovarea unui site nou.

O prima etapa absolut obligatorie pentru cresterea rangului in motoarele de cautare si pentru trafic este inscrierea in principalele directoare. Atentie: pentru a fi acceptat site-ul trebuie sa indeplineasca anumite conditii!

Ca urmator pas trebuie optimizat continutul pentru motoarele de cautare si dupa cuvintele cheie. Folosirea tag-urilor META este obligatorie, atat pentru descrierea continutului cat si pentru cuvintele cheie.

Din acest punct se poate incerca inscrierea in principalele motoare de cautare - din nou fiecare cu anumite conditii de acceptare. Poate dura cateva zile pana la confirmarea indexarii.

Pentru a asigura un trafic de calitate si vizitatori in domeniul de interes al site-ului este eficienta practica link exchange-ului cu site-uri din aceeasi arie de activitate. De asemenea, un instrument des folosit pentru promovare este blog-ul.

Pana aici practicile sunt generale; din acest punct atragerea si mentinerea vizitatorilor tine de calitatea continutului, de masura in care apar informatii noi, interactiunea cu vizitatorii si seriozitate.

Niciun comentariu: